. Ma Emma napja van.
Ellehetetlenedhet a közlekedés a vasút környékén
2014-04-15 18:24:18
Ellehetetlenedhet a közlekedés a vasút környékén

Ellehetetlenedhet a közlekedés a vasút környékén

Kezdődik a Horvát István utca és a Lövölde út felújítása. Sok autósnak okozhat ez nehézséget, hiszen a Mártírok útja felújítása miatt többen ezt az útvonalat választják kerülő útnak.

 

Fotó: Google

 

 

 

 

 

 

 

 

A munkálatok során a Lövölde út, valamint a Horvát István utca Balatoni úti körforgalom és Széchenyi út közötti szakasz újul meg. A forgalom biztosítása mellett kerül sor a kivitelezésre, ám a várható torlódások miatt kerülő útvonalat javasolnak a közlekedési szakemberek.

A Horvát István utca Balatoni úti körforgalom és Széchenyi út közötti szakaszán ma, 2014. április 14-én kezdődik a munka a Saára Gyula útfelújítási program keretében és előreláthatólag május elején be is fejeződik. A Lövölde út burkolata várhatóan 2014. április 30. és május 23. között újul meg. A kivitelezés mindkét területen a forgalom biztosítása mellett történik, az autósoknak csak ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk.

Az útfelújítások ideje alatt kialakulhatnak torlódások, így a közlekedési szakemberek kerülő útvonalak igénybe vételét javasolják. A Horvát István utca elkerülésére a Balatoni út, vagy a Csíkvári út használatát ajánlják, a Lövölde út elkerülésére pedig a Horvát István utca (nem felújítás alatt álló szakasz) – Deák Ferenc utca – Budai út útvonalat javasolják.

Azoknak a gépjárművezetőknek, akik a déli városrészek közötti közlekedésre használták a fenti utakat, illetve a Mártírok útját, azok számára azt tanácsolják, hogy az elkerülő út – M7 autópálya (7-es számú főutak közötti szakasza díjmentesen használható) – Seregélyesi út, vagy Budai út útvonalat vegyék lehetőleg igénybe.

A felújítás idejére a gépjárművezetők megértését és türelmét kérik, valamint felhívják a figyelmüket arra, hogy úticéljuk  megközelítésekor a bevezetett ideiglenes forgalomszabályozásokat vegyék figyelembe.

Utoljára frissítve: 2014-04-15 18:27:51

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>