. Ma Béla napja van.
Fuvarost hívott a lopott bútorért
2015-01-28 17:51:41
Fuvarost hívott a lopott bútorért

Fuvarost hívott a lopott bútorért

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Adonyi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást az 50 éves N. Attila ellen - tájékoztatott a rendőrség sajtószolgálata.  
 
 
A férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2014 augusztusában egy Perkáta, Bárányjárási úton található vadászházból heverőket, tárgyalóasztalokat és két konyhabútort tulajdonított el.
 
A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető egy ismerősét kérte meg arra, hogy szerezzen neki fuvarost, aki segítségére lesz bútorai költöztetésében.
 
A gyanúsított azonban mindenki előtt eltitkolta, hogy a lakására szállított lakberendezési tárgyak lopásból származnak. N. Attila lakóhelyén megtartott házkutatás során az egyenruhások megtalálták és lefoglalták a vadászház berendezési tárgyait, amelyek így eredeti állapotukban kerültek vissza a jogos tulajdonoshoz. 
 
Az adonyi rendőrök a napokban befejezték a nyomozást és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Utoljára frissítve: 2015-01-28 17:53:34

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>