. Ma Auguszta napja van.
Készülj az őszre a Riekerrel!
2020-10-15 19:54:01
Készülj az őszre a Riekerrel!

Készülj az őszre a Riekerrel!

A Rieker profiljáról

 

A Rieker mára világhírű cipőmárkának minősül, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen több száz éves múlttal rendelkezik. Miért is olyan népszerű? Nos, tulajdonképpen a titok nyitja az a minőség és színvonal, amelyet minden évben megkapunk a cipőktől, mindezt úgy, hogy a márka közben folyamatosan megújul.

 

A Rieker már az előállítás során is nagy gondot fordít a minőségre, hiszen páratlan anyagokból készülnek a cipők. Antistress technológiájuk pedig – a rezgéscsillapító hatás mellett – a sarkak és a talpak számára is tökéletes. 

 

Női lábbelik

 

A hölgyek változatos kínálatban találhatják meg a legdivatosabb lábbeliket. A kényelemre szavazó hölgyek számára például ideális a puha, meleg béléssel rendelkező bokacipő. Ezek a modellek elől sem szorítanak, ráadásul különleges hajlékony talpuk a gerincet is védik a megterheléstől. Az elegancia híveinek sem kell aggódniuk! Számukra tökéletes választás például a lapos és magasabb sarkú csizma, amelyek a hétköznapok alatt, de egyes rendezvények során is remekelhetnek. Számos lábbeli például elasztikus betétekkel van ellátva, így a kényelem is garantált.

 

A LifeStyleShop webáruház Rieker márkás cipői között mindenki felfedezheti a stílusához illeszkedő lábbelit, így teljessé varázsolható bármely szett!

 

Férfi cipők

 

A férfi cipők kínálata is hasonlóképpen színes, így gyakorlatilag minden stílusú úriember megtalálja a hozzá illő cipőt. Kedvelt utcai viselet például a sportcipő, amelyek többsége fűzős fazonban készült. Memóriahabos talpbetéttel rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a lábhoz. Ráadásul már az alapanyaga is minőségi.

 

A kifinomultság jegyében vásárolhatóak jellegzetes fekete bőr félcipők is. Ezek olyan gumibetétekkel vannak ellátva, amelyek megkönnyítik a cipő le- és felvételét. Az üzleti megjelenés kitűnő kiegészítői, szóval nem maradhatnak el egy-egy öltönyszett mellől. 

 

A Rieker mindenki számára biztosítja az egyéniségéhez illő darabot, és az is biztos, hogy hosszú távon szolgálja majd megjelenésünket! Ha úgy érzed, ideje néhány új cipőt beszerezni, vagy csak szeretnél meglepni valakit, akkor böngéssz nyugodtan a webáruházban, ahol minden minőségi terméket megtalálsz! Keress méret, márka vagy ár szerint, hogy biztosan leszűkítsd keresésed!

További híreink
Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre. Közös európai parlamenti- és fővárosi listát állít a három ...
2024-03-28 21:01:27, Hírek, Színes Bővebben
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, Színes Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>