. Ma Márk napja van.
Megszűnik a palotavárosi buszjárat
2012-03-09 15:02:59
Megszűnik a palotavárosi buszjárat

Megszűnik a palotavárosi buszjárat

A városrészben korábban sem volt buszközlekedés, ezért örültek az itt élők amikor több mint öt éve a város és az Alba Volán úgy döntött, a Kelemen Béla és a Hübner András utcákba is bekanyarodik majd egy egy járat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megszűnik a palotavárosi buszjárat

 

Megszűnik a palotavárosi buszjáratPéntek reggel a Demokratikus Koalíció választókerületi szervezője Jávor Sándor is kiment a 6.45-ös buszhoz, hogy megnézze indokolt-e a járat megszűntetése. A 29-re várakozva az utasok elmondták minden reggeli járaton több, mint 30 fő utazik. Nem értik miért döntött úgy a város és a volán, hogy nem indítják ezentúl a 29-est, hiszen még így is sok az átszállás, a vasútra például csak nagyon körülményesen lehet eljutni.

 

 

 

Megszűnik a palotavárosi buszjáratVan olyan anyuka aki négy gyermekével kel útra reggel. Azt mondja, bár csak két megállót tudnak menni, ha ez sem lenne, háromnegyed órát gyalogolna fagyban, esőben, hidegben a kicsikkel. Akad aki azt sérelmezi, hogy  hétvégén nem közlekedik a 29-es. Véleménye szerint ekkor sem áll meg az élet, sőt, sokan akkor tudnak csak vásárolni menni, azokról nem is beszélve akik szombat vasárnap is dolgoznak. A buszok sem megfelelőek a lakók szerint, hiszen a Palotavárosba magas padlós járatokat küld a busztársaság, így a babakocsisok és a nehezen mozgó személyek is hátrányt szenvednek.

 

 

Megszűnik a palotavárosi buszjáratJávor Sándor a Demokratikus Koalíció választókerületi szervezője arról tájékoztatta a lakókat, hogy Székesfehérvár nem kapta meg az országos költségvetésből járó tömegközlekedési támogatást. Azt mondja szakmailag megalapozatlan, és rossz az a tervezet amit a város közgyűlése elfogadott, és a díjak emelése sem indokolt. A Demokratikus Koalíció ezért arra kéri a városvezetést, bírálja felül a buszjáratok terveit, valamint állítson fel egy bizottságot, ami az Alba Volán működését vizsgálná meg.

 

 

 

 

Fotógaléria

 

 

 

Jávor Sándor a Demokratikus Koalíció választókerületi szervezője

 

Korábbi cikkünk:

 

Új autóbusz-hálózat lesz Székesfehérváron

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>