. Ma Márk napja van.
Színházi díj Székesfehérváron
2014-05-18 11:09:38
Színházi díj Székesfehérváron

Színházi díj Székesfehérváron

A Székesfehérvár Önkormányzata által alapított „Pro Theatro Civitatis Albae Regalis” díjra természetes és jogi személyek is ajánlást tehetnek, melyet a Polgármesteri Hivatalba kell eljuttatni személyesen, vagy postai úton. Június 13-áig várják a javaslatokat a város színházi díjának odaítéléséhez. 







 


Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata díjak, kitüntető címek, elismerések  alapításával és adományozásával fejezi ki tiszteletét és megbecsülését mindazon személyek, közösségek iránt, akik életművükkel, munkájukkal, a város közéletében való közreműködésükkel kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, maradandót alkottak, vagy más, a köz érdekében végzett tevékenységükkel segítették Székesfehérvár szellemi és anyagi gyarapodását.

 

Most a „Pro Theatro Civitatis Albae Regalis” díjra várják a javaslatokat. Ez a székesfehérvári színházi életben tevékenykedő színművésznek, énekművésznek, táncművésznek, dramaturgnak, zeneszerzőnek, koreográfusnak, rendezőnek, díszlettervezőnek, jelmeztervezőnek adományozható munkássága elismeréseként.

 

Évente egy „Pro Theatro Civitatis Albae Regalis” díj kerül kiosztásra, melynek elnyerésére bármely természetes, vagy jogi személy javaslatot tehet. A díjak adományozására vonatkozó javaslatokat 2014. június 13-ig írásban kell benyújtani a polgármesterhez. Kérjük, a borítékra írják rá a kitüntetés elnevezését.

 

A javaslatnak tartalmaznia kell:
a.)   a javaslattevő nevét
b.)  a díj adományozására javasolt személy nevét, elérhetőségét, tevékenységének részletes méltatását.

 

A javaslatok leadhatóak:
- a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodájában, portáin,
- illetve postán az alábbi címre:

              Polgármesteri Hivatal
              Közművelődési és Rendezvényszervező Iroda
              8000 Székesfehérvár, Városház tér 1.

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>