. Ma Gedeon napja van.
Tervezz egyedi fényképes telefontokot!
2019-10-18 13:39:09
Tervezz egyedi fényképes telefontokot!

Tervezz egyedi fényképes telefontokot!

Egy nehéz választás

 

Kollégánk édesapjának a születésnapja közeleg, amire nem tudta, hogy mivel lepje meg őt. Mivel tudták, hogy tönkrement a telefonja, így úgy döntöttek, hogy egy telefont kap. Fontos volt, hogy okostelefon legyen, de ne legyen vészesen drága sem, mert nála meglehetősen fogyóeszköz a készülék. Előfordult már vízbe esés és kijelzőtörés is a repertoárban, így nagyon kellett figyelni, hogy amellett, hogy ne legyen túl költséges, minden védelmet megkapjon a készülék a minél hosszabb élettartam érdekében. Éppen ezért számba kellett venni a lehetséges opciókat is.

 

Így lett a készülék egy Samsung Galaxy J3, amihez már csak a megfelelő tokot kellett megrendelni. Mivel tudták, hogy a flipes bőrtok biztosan nem aratna sikert nála, ezért mindenképp szilikon tokban kellett gondolkodniuk. Igen ám, de ha már interneten vásárolják meg a tokot, akkor olyan helyre van szükség, ahol egyben edzett üvegfóliát is lehet kapni, hiszen a kijelző a telefonok legsérülékenyebb és legdrágább pontja.

 

Így esett a választás a Pitbullcase oldalára, ahol számos érdekes dologgal szembesültek. Egyrészt, ha már telefontok, akkor miért ne terveznének egy személyre szabottat, amilyen biztosan nem jön szembe, és nem keverhető össze bárki telefonjával? Másrészt az oldal akciója tökéletesen a kezükre játszott, hiszen az egyedileg tervezett fényképes telefontokhoz jár egy ajándék termék, amit csak az kaphat meg, aki 1 órán belül végez a tervezéssel.

 

Egyedi tok és ajándék

 

Természetesen 1 óra nagyon sok mindenre elég, ha már megvan a kép, ami a Samsung tokra kerül. Ebben az esetben is volt idő arra, hogy kipróbálják a különböző effekteket, variációkat a képek kapcsán. Sőt, még a rendelkezésre álló matricákkal is kedvükre bíbelődhettek. Tettek a képre feliratot, és még számos lehetőséget kipróbáltak.

 

Miután megrendelték a szilikon tokot, ki is választhatták a telefonra illő edzett üvegfóliát. Mivel ez vékony, és meglehetősen könnyű felhelyezni, így mindenképp jó vásárt csináltak. Emellett van egy szolgáltatás, amit mintha egyenesen az ő kedvükért hoztak volna létre, azaz lehet kérni a telefontokra egy karc- és vízálló bevonatot, ami maximális védelmet biztosít a környezeti hatásokkal szemben.

 

(x)

 

Utoljára frissítve: 2019-10-18 13:43:58

További híreink
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>