SZÉKESFEHÉRVÁRI HÍRHATÁR - Autóval szökött meg a gyermek

SZÉKESFEHÉRVÁRI HÍRHATÁR
   
 2024.04.18.
 Csütörtök
Ma Andrea napja van.
Holnap Emma napja lesz.
   EUR árfolyam
   /Rate& Ft
   CHF árfolyam
   ;/Rate Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 04. 24. 13:23     


Autóval szökött meg a gyermek
A dégi otthonból tűnt el a tinédzser.

A szolgálatban lévő kincsesbányai KMB-s 2013. április 23-án a településen található Rákóczi utcát a gátőrházzal összekötő úton vont ellenőrzés alá egy Maruti személygépkocsit.

 

Illusztráció

 

 

 

 

 

 

 

 

Az autóval egy 15 éves helybéli fiú közlekedett, akiről igazoltatása során kiderült, hogy a dégi gyermekotthonból való eltűnése miatt a Székesfehérvári Rendőrkapitányság körözést adott ki ellene. A tinédzsert a rendőr előállította a Móri Rendőrkapitányságra, ahol törvényes képviselője jelenlétében megtörtént elszámoltatása.  Ezt követően vitte vissza nevelője az otthonba. Az engedély nélküli járművezetés miatt szabálysértési eljárás indult ellene.

 

Elfogott perkátai betörők


A rendőrségre 2013. április 23-án érkezett arról bejelentés, hogy ismeretlen tettesek az ajtót befeszítve behatoltak Perkáta, Rákóczi utcában egy családi házba, ahonnan gáztűzhelyt, bojlert, vasanyagokat, kettes ekét, szecskázót, valamint hordókat tulajdonítottak el összesen félmillió forint értékben. Az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként felmerült, hogy az elkövető egy helybéli testvérpár lehet. Amikor a 17 és a 21 éves fiatalembereknél a rendőrök házkutatást tartottak, ott az eltulajdonított tárgyakat megtalálták. Ezeket lefoglalták, majd a testvéreket lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Fiatalkorú rabló rács mögött


A dunaújvárosi rendőrök 2013. április 23-án fogták el azt a 15 éves előszállási fiút, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy még 2013. március 28-án Dunaújváros, Petőfi ligetben megfenyegetett és megvert egy 16 éves fiút, aki ennek hatására átadott neki 500 forintot. A nyomozók N. Attilát rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd ezt követően bűnügyi őrizetbe vették.

 

Bolti tolvajok rendőrkézen


A fehérvári járőrök 2013. április 23-án este a fehérvári Szent Flórián körúton intézkedtek két férfivel és egy nővel szemben, akik egy személygépkocsival közlekedtek. A 30 éves püspökszilágyi gépkocsivezetőről, valamint két utasáról, egy 44 éves érdi férfiról, valamint egy 31 éves gyáli nőről kiderült, hogy az egyik fehérvári bevásárló központ ruhaüzletéből különböző ruhaneműket tulajdonítottak el közel 400 000 Ft értékben. A ruhákat a rendőrök az autóban megtalálták, azokat a gépkocsival együtt lefoglalták. A három személyt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol mindhármukat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd az idősebb férfit, B. Károlyt és a nőt, D. Zsuzsannát bűnügyi őrizetbe vették. Harmadik társuk, P. Balázs szabadlábon védekezik.


Padláson bújt meg a betörő

 

A helyi körzeti megbízott volt az, aki 2013. április 23-án éjszaka Aba-Belsőbárándon a padláson megbújva találta meg azt a 25 éves helyi lakost, aki a Fő utcán található élelmiszerboltba betört. A férfi a boltban kutatást végzett, de eltulajdonítani semmit nem tudott, mert a KMB-s tetten érte. Az üzlet fölött lévő helységbe menekült, de a rendőr rátalált. Miután Sz. Gábort elfogta, előállította a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók többrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, tekintettel arra, hogy kiderült, a férfi napok óta visszajárt éjszakánként a boltba, hogy különböző élelmiszereket vegyen magához.


Utcán verekedtek össze

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére 2013. április 24-ére virradó éjszaka érkezett arról bejelentés, hogy Székesfehérvár, Várkörúton található étterem előtt hangoskodás, illetve verekedés van. Amikor a járőrök a helyszínre értek, azt látták, hogy az utcán öt férfi dulakodik. Az igazoltatások során kiderült, hogy az étterem tulajdonosa és annak fia volt az, aki szóváltásba keveredett három olasz vendéggel, mely veszekedés tettlegességig fajult. A rendőrök mind az öt személyt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol jelenleg is folyamatban van elszámoltatásuk, kihallgatásuk.

 


További hírek

  Magyar Péter, a hiányzó hős
2024. 04. 13. 08:33 hirhatar.hu
  Bodrogi Gyula 90 éves lett
2024. 04. 13. 08:33 hirhatar.hu
  A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
2024. 04. 12. 14:15 hirhatar.hu
  Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
2024. 04. 09. 19:50 hirhatar.hu
  Romos, penészes cserelakást ajánlott a MÁV a mini-Dubaj helyett
2024. 04. 04. 17:38 hirhatar.hu
  Karsai Dániel befejezi ügyvédi tevékenységét és kilép a Budapesti Ügyvédi Kamarából
2024. 04. 04. 17:38 hirhatar.hu
  A Kúrián is győzött, mégsem jut hozzá a kétmilliárdhoz
2024. 04. 04. 17:38 hirhatar.hu
  Közös EP- és fővárosi listát állít az MSZP, DK és Párbeszéd
2024. 03. 28. 21:01 hirhatar.hu
  Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
2024. 03. 28. 21:01 hirhatar.hu
  Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
2024. 03. 28. 21:01 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport