SZÉKESFEHÉRVÁRI HÍRHATÁR - Telefonnal távozott az ügyeletről

SZÉKESFEHÉRVÁRI HÍRHATÁR
   
 2022.01.26.
 Szerda
Ma Vanda napja van.
Holnap Angelika napja lesz.
   EUR árfolyam
   </R Ft
   CHF árfolyam
   </R Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 01. 12. 11:22     


Telefonnal távozott az ügyeletről
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság összefoglalója az elmúlt nap eseményeiről.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság székesfehérvári sajtószolgálatának összefoglalója az elmúlt nap eseményeiről.

 

 

 Ellopta az ügyeletes orvos telefonját

A Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére arról érkezett 2013. január 11-én éjszaka bejelentés a Bicskei Orvosi Ügyeletről, hogy a pihenőszobából ismeretlen tettes eltulajdonította az ügyeletes orvos mobiltelefonját. A bejelentő elmondta, hogy egy férfi kézsérüléssel jelentkezett ellátásra az orvosi ügyeleten és vele volt egy ismeretlen piros kapucnis kabátot viselő személy is. Miután a két férfi elhagyta az épületet az orvos akkor észlelte, hogy mobiltelefonja hiányzik. Így a szolgálatban lévő járőrök Bicske belterületén személykeresést végeztek, melynek során Bicske, Szondy utcában ellenőrzés alá vontak egy 19 és egy 17 évest helybéli fiatalt. A rendőri intézkedés során a fiatalkorú fiú beismerte a telefonlopást, és azt is elmondta a rendőröknek, hogy az orvosi ügyeletről a vasútállomásra mentek, ahol 2 000 Ft-ért eladta a telefont egy hajléktalannak. A rendőrök megtalálták az 53 éves lakcím nélküli férfit a vasútállomáson, akinél megkerült a telefon, amit lefoglaltak. Az ügyben megindult az eljárás.

 

Bántalmazta ismerősét

A rendőrök 2013. január 11-én Sárszentmihályon intézkedtek egy 60 éves helybéli férfivel szemben, aki előzetes szóváltást követően fellökte, majd azt követően több alkalommal arcon rúgta 38 éves férfi ismerősét, aki ennek során könnyen sérült. Az ügyben súlyos testi sértés kísérlet elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Az elkövetőt a rendőrök előállították a kapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Művelődési ház ajtaját törték be

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére 2013. január 11-én este egy seregélyesi férfi tett bejelentést arról, hogy Seregélyes, Széchenyi utcában lévő Művelődési ház ajtaját két fiatal berúgta. Adatgyűjtés után megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 17 és egy 18 éves helybéli fiatal gyanúsítható. A páros azzal, hogy az épület ajtajának üvegét betörték, 60 000 Ft kárt okoztak. A rendőrök a két fiatalt előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rongálás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Gázolajat lopott

A polgárdi járőrök 2013. január 12-én hajnalban Kőszárhegy határában egy földúton intézkedtek egy 45 éves polgárdi férfivel szemben, aki egy gépkocsival közlekedett. A gépkocsi átvizsgálása során a csomagtartóból előkerült 250 liter gázolaj, mellyel a sofőr nem tudott elszámolni, ezért őt a rendőrök előállították a Polgári Rendőrőrsre, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi Polgárdi-Szőlőhegyen lévő családi házában a rendőrök házkutatást tartottak, ahol további nagy mennyiségű gázolaj került elő. A büntetőeljárás a férfivel szemben tovább folytatódik.  

 

Combon szúrta élettársát

A dunaújvárosi járőrök 2013. január 11-én napközben Dunaújváros, Papírgyári úton található hajléktalanszállón intézkedtek. Onnan ugyanis bejelentés érkezett arról, hogy az egyik szobában késsel fenyegetőzik egy nő. A járőrök kiérkezésekor megállapítást nyert, hogy a nő és élettársa összeszólalkoztak egy cigaretta megsodrásán, majd az asszony késsel combon szúrta élettársát. A szobában ezt három személy látta. A sérültet a mentők beszállították a Szent Pantaleon Kórházba, majd ott megállapították, hogy sérülése 8 napon túl gyógyuló. A nőt a mentők ittassága miatt beszállították a pszichiátriára további kezelés végett, mert nem volt kihallgatható állapotban. A nyomozók a szemtanukat kihallgatták. Az elkövető kihallgatására józanodását követően a későbbiekben kerül sor.

 

Mozgásképtelen édesanyját bántalmazta

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére egy nő tett bejelentést 2013. január 11-én arról, hogy Dunaújváros, Gagarin téren az egyik lakásból kiabálást hall, feltehetően egy nőt bántalmaznak. A járőrök kiérkezésekor a lakás ajtaját egy férfi nyitotta ki, akiről kiderült, édesanyját ápolja, aki mozgásképtelen és beszélni sem tud. A háziorvos megállapította, hogy az asszonyon friss és régi bántalmazásból származható nyomok láthatóak. Így mentőt kértek hozzá, akik beszállították a kórházba, ahol kiderült, hogy a jobb alkarja eltört, valószínűleg védekezés közben. A rendőrök így a fiát előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


További hírek

  Fájdalmas búcsú a nagy polgárjogi harcostól, Setét Jenőtől
2022. 01. 25. 18:11 hirhatar.hu
  Csollány Szilveszter mellett 122 elhunyt s közel 40 000 új fertőzött három nap alatt
2022. 01. 25. 18:10 hirhatar.hu
  Magyar György: a választást nem halaszthatják el, de erre is készülni kell
2022. 01. 25. 18:10 hirhatar.hu
  Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Ez a Schadl, a Völlner meg a Judit, pont azt tették, ami a NER lényege
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Kizárta az MSZP Bangóné Borbély Ildikót, mert valótlant állított ne létező diplomájáról
2022. 01. 23. 19:01 hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Tovább görög a botrány: egy biztonsági kamera felvette, ahogy Völner Pál igazságügyi államtitkárt megvesztegették
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport