. Ma Zita napja van.
Családi fitnesz park Székesfehérváron
2013-05-14 15:21:06
Családi fitnesz park Székesfehérváron

Családi fitnesz park Székesfehérváron

Hétfőn reggel adták át hivatalosan azt a családi fitnesz parkot, amely elsőként a városban a nagyobb gyermekeknek, sőt a felnőtteknek is mozgási lehetőséget kínál. A terület rendbetétele és az eszközök ötmillió forintba kerültek. Az avatásra összegyűlt lakóközösségnek







Dr. Kovács Zsolt, a 4. számú választókörzet önkormányzati képviselője volt a családi fitnesz park ötletgazdája. Mint mondja, hiányzott egy olyan terület, ahol a 10 év feletti gyermekek, vagy akár a felnőttek is tartalmasan tölthetik el szabadidejüket. Ennek mentén valósult meg a városban elsőként az Erzsébet út 2-10. számú épületek melletti területen átadott sportos játszótér.

Kilenc különböző típusú mozgást segítő eszközt szereltek fel, melyek összértéke a park környezetének rendbetételével együtt ötmillió forint. Jó sportolást kívánt a térségben élőknek, egyúttal ő is a park védelmére hívta fel figyelmüket és ezzel a kéréssel fordult a jelenlévő városi rendőrkapitányhoz is. Székesfehérvár további hasonló parkot is tervez a szabadidősport segítésére.

Kimondottan szabadtéri használatra készült eszközpark került a játszótérre, amely nagyon jó lehetőséget biztosít a szabadidős sportolásra. Az elkövetkező időszakban a Halesz ligetben és a Bregyó-közben tervezik hasonló fitneszpark kialakítását.

A fitneszpark egy hagyományos játszótér közvetlen szomszédságában került kialakításra, a következő szakasz pedig folytatólagosan egy pihenőpark létrehozása lesz, ahol akár ki is lehet pihenni a sportolás fáradalmait.

 

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>