. Ma Ervin napja van.
Parkolók miatt csökken a zöldfelület
2014-09-24 15:07:22
Parkolók miatt csökken a zöldfelület

Parkolók miatt csökken a zöldfelület

Egy palotavárosi kisgyermekes édesanya juttatta el szerkesztőségünkbe az alábbi levelet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tegnapi napon (09.23.) szomorúan tapasztaltam, hogy ismét zöldterületet lesz feláldozva parkoló létesítésére!

 

1981. óta lakok a Palotavárosban, gyerekkorom meghatározó helyszíne van veszélyben. A Sziget u 29-31 mögötti füves, fás területen kezdték el a munkálatokat.

 

A dombon minden télen sok család szánkózik, illetve nyáron fiatalok találkozó és gyerekek játszó helye. A parkoló megépítésével ezek részben megszűnnek. Lakóközösségünk megkérdezése és beleegyezése nélkül lett a terület kijelölve.

 

Nem a Palotaváros fejlődése ellen vagyunk, de kérjük az illetékeseket, hogy gondolják át újra a parkoló létesítésének helyszínét!

 

Egy Hírhatár olvasó palotavárosi anyuka

Utoljára frissítve: 2014-09-24 15:07:51

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Apuka
Kedves anyuka! Nézzen körül este, amikor már mindenki hazaér a munkából és nincs hová parkolni! A Tolnai utca fizetőssé tétele azt eredményezte, hogy az is a Sziget utcában parkol, akinek mondjuk két autója van a Tolnaiban, vagy albérletben lakik (nincs jogosultsága kedvezményes parkolóbérletet vásárolni), emiatt az ott lakók helyzete romlott. Az 1980-ban tervezett parkolók száma ma már egyáltalán nem elég. Ellenben ott van a domb másik három oldala is, amerre szintén le lehet csúszni, de mondok egy mégjobbat: 200 méterre van egy másik szánkózó domb is! A gyerekek pedig biztos vagyok benne, hogy nem a kutyaszartól hemzsegő fűben játszanak, a fiatalok nem ott ülnek le. Ha pedig mégis ezt szeretnék, találni fognak maguknak helyet bőven! Egy 1981-óta itt lakó apuka.
2014-09-25 08:13:56

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>