. Ma Ervin napja van.
Sportos hétvége lesz Székesfehérváron
2014-02-18 21:16:09
Sportos hétvége lesz Székesfehérváron

Sportos hétvége lesz Székesfehérváron

Tóparti Tollasparti és Farsangi Asztalitenisz verseny is szerepel a hétvégi, székesfehérvári programok között.  A Hétvezér Általános Iskolában szombaton a ping-pong labda pattog az asztalon, míg vasárnap a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola tornatermében a tollaslabda száll a levegőben.









Változékony, esős időt jósolnak a meteorológusok a hétvégére, ám a mozgás szerelmeseinek így sem kell lemondaniuk a sportról. A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség 2014. február 22-én (szombaton) 09.00 órától rendezi meg a Fejér Megyei Amatőr 2014. évi Farsangi Asztalitenisz Versenyt. A Hétvezér Általános Iskolában hét éves kortól egyéni és 18 éves kortól egynemű páros kategóriában indulhatnak a sportágban nem igazolt játékosok. Iskolás és felnőtt kategóriákba nevezni a verseny helyszínén lehet 08.15 és 08.35 óra között.

 

A sportág népszerűsítése és a megmérettetés mellett a vidámságé lesz a főszerep szombaton délelőtt. A versenyre ugyanis farsangi jelmezben is lehet jelentkezni, amit a versenybíróság külön értékel és díjaz is 08.45 órakor.

 

Mozgalmas vasárnap délelőttre számíthatnak azok is, akik részt vesznek a „Tóparti Tollasparti” hatodik fordulóján. A program szervezője, a Székesfehérvári Alba-Toll Sportegyesület több mint ötmillió forint európai uniós támogatást nyert egy, az egészséges életmódot támogató pályázaton a „Tollaslabdázz az egészségért!” pályamunkával. Ennek keretében több ingyenes sportprogramot, versenyt rendezhetnek a Székesfehérváron és környékén élőknek.  

 

Az amatőr U9, U11 és U13, valamint felnőtt tollaslabda versenysorozat hatodik fordulóját február 23-án, vasárnap rendezik meg a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola tornatermében. A versenyen részt vehet bárki, aki szeret tollaslabdázni. Nevezni a helyszínen 08.45 óráig lehet.

 

A Farsangi Asztalitenisz Verseny és a Tóparti Tollasparti részletes programja.

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>