. Ma Ervin napja van.
Székesfehérváron jártak a Liberálisok
2013-09-22 18:52:26
Székesfehérváron jártak a Liberálisok

Székesfehérváron jártak a Liberálisok

A hétvégén Székesfehérvár belvárosában is bemutatkozott a Magyar Liberális Párt (Liberálisok), amely “Kampány a szabadság mellett” címmel meghirdetett országjáró körútján igyekszik megszólítani potenciális választóit, felkészülve a jövő évi választásokra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A párt egyik alapítója, Popper Gábor elmondta: azért szükséges már most megkezdeni a bemutatkozást, hogy a párt a 8 hónap múlva esedékes országgyűlési választásokon önállóan indulva is bejuthasson a parlamentbe, biztosítva ezzel a liberális szavazók képviseletét.

 

Amellett, hogy a Liberálisok nagyon fontosnak tartják az országos szintű politikai részvételt, elsősorban olyan témák mentén, mint az Alkotmány szélesebb társadalmi megegyezésen alapuló megváltoztatása, valamint az oktatás és az egészségügy rendbetétele, szintén nagyon fontos célként tűzték maguk elé a liberális elvek helyi szintű képviseletét is.

 

“Különösen fontos ez itt, Székesfehérváron, ahová a város ismert történelmi szerepére építve, azt sokszor elferdítve, olyan eszmék és törekvések gyűrűztek be az elmúlt években, amelyek a populizmus egyik fellegvárává tették városunkat” - tette hozzá Pintér András Gábor, a Liberálisok helyi szervezője.

 

A Liberálisok a következő hetekben folytatják az ország nagyvárosaiban zajló bemutatkozásukat.

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>