. Ma Ervin napja van.
Videoton - Ferencváros 2:0 (0:0)
2012-04-29 21:44:55
Videoton - Ferencváros 2:0 (0:0)

Videoton - Ferencváros 2:0 (0:0)

Az első félidőben még sokat hibázott a hazai csapat, később azonban meghozta az eredményt a Vidi fölénye. Mindez azt eredményezte, hogy több mint tizennyolc év után győzött a piros-kék gárda a Fradi ellen a Sóstói Stadionban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első igazán szép megmozdulás az volt, amikor Simic közeli, ám nem túl jó lövését hárította Bozsovics. Ekkor még csak keresték helyüket a csapatok, nem nagyon mertek merészebb helyzeteket kidolgozni.

 

Az első negyed óra végére gyorsult az iram, de a Videoton nehezen tudott áttörni a Fradi védvonalán. Ekkor Oliveira végzett el szabadrúgást, amit Vinícius nem tudott gólra váltani, közelről a kapu mellé fejelte a játékszert.

 

A 25. percben újra fejest védett Jova, ez már sokkal veszélyesebb Vidi helyzet volt. Ezután Nikolics következett, de ziccert hibázott. újabb fehérvári került helyzetbe, két perc múlva Sándor telibe találta a Fradi kapusát, így ért véget a félidő.

 

A második etapban is fölényben játszott a Sousa gárda. Az 58. percben kissé fordult a kocka, de a fradis Simic mellé fejelt. Alig telte el öt perc, Sándor nagy helyzetet hagyott ki fejjel, de később a beálló Gyurcsó felpörgette a játékot. A 67. percben az ő passzából született gól, a tizenhatosról visszagurította a labdát Nikolicsnak aki a kapu bal oldalába bombázott.

 

Torghelle beállásával még élénkebb lett a játék, harminc méterről emelte meg a lövést annyira hogy a labda nem csak a kapuson hanem a kapu felső lécén is tovaszállt.

 

A 77. percben Torghelle harcolt ki tizenegyest, amit Mitrovics értékesített. A Fradi közepe után Oláh hatalmas helyzetbe került felhívva a figyelmet: nem adják fel a zöld-fehérek. A rendes játékidőn túl még Grúz is próbálkozott, de ezúttal is helyén volt a fehérvári hálóőr Bozsovics.

 

A mérkőzés adatai:

 

Videoton FC - Ferencvárosi TE 2-0 (0-0)

 

Videoton: Bozsovics - Szolnoki, Caneira, Vinícius, Hector - Tóth, Mitrovics - Oliveira (Kovács), Sándor, Walter Lee (Gyurcsó) - Nikolics (Torghelle).

 

Góllövő: Nikolics, Mitrovics (11-esből) 

Utoljára frissítve: 2012-04-29 21:51:30

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>